Партньори

UBOX - партньорска мрежа за  удобство

С покупката на всеки продукт от ubox.bg вие трупате точки, ден след ден, месец след месец. Ако се регистрирате, това са реални пари, които трупате във вашия личен профил. Във всеки момент можете да решите да платите сметка си с тях, изцяло или частично, при компаниите (изброени по-долу), които дават възможност за това .

Обзавеждате дома си, обновявате техниката си или просто купувате подарък. Правите своя страхотен избор и спестявате, за да платите сметката към топлофикация. Искате да се възполвате от онази изгодна застраховка за дома, на която все не ѝ идва времето? А защо не да прехвърлите точките в свой личен фонд за допълнително пенсионно осигуряване.

Ако сте избрали последната изброена възможност - допълнително пенсионно осигуряване, трябва да знаете, че натрупаните във фонда суми можете да изтеглите по всяко време и да ползвате, както намерите за добре. Но можете да добавяте средства към спестеното и да се възползвате от данъчни облекчения (повече информация в секция "осигуряване").

С всеки изминал ден имаме амбицията да увеличаваме броя на тези партньори, като информация за тях ще намирате своевременно на тази страница.

Решете за какво искате да използвате натрупаните точки и се свържете с нас, за да улесним прехвърлянето им към избрания от вас партньор.